Pro Wrestling Holland naar Dynamo Eindhoven

“Pro Wrestling” was ieder weekend op de TV in de jaren 80, met enige regelmaat in de jaren 90 maar bijna verdwenen van de Nederlandse televisie vanaf het jaar 2000. Vindt je het ook jammer dat pro wrestling niet meer op de buis te zien is? DAN HEBBEN WIJ GOED NIEUWS!!!! Pro Wrestling Holland (PWH) promoot sinds 2006 worstelshows door heel Nederland.

Op 7 september staat de PWH-ring in Dynamo Eindhoven, voor de grootste show van het jaar, “WRESTLETOPIA”. Naast de beste worstelaars van Nederland zullen ook de Amerikaanse supersterren SABU, PAUL LONDON en BRIAN KENDRICK hun opwachting maken.

PAUL LONDON maakte zijn debuut tegen WWE en UFC superster Brock Lesnar en wist al snel titels binnen te slepen waaronder de Cruiserweight Championship en de WWE Tag-Team Championship met toenmalige partner Billy Kidman.

In 2005 wist hij het meest succesvolle tag-team in de geschiedenisboeken ooit te vormen. Dit deed hij met Brian Kendrick. Zij hielden de WWE Tag-Team kampioenschappen een jaar lang vast.

SABU (ECW Original) is een worstelaar met meer dan 25 jaar ervaring. Over de hele wereld is hij bekend als de Homicdal, Suicidal, Genocidal! Met zijn zeer innovatieve stijl worstelt Sabu al bijna 3 decennia voor de grootste organisaties in Japan en Mexico tot aan de allergrootste in Amerika (WWE & TNA). Misschien wel het meest bekend als één van de eerste gezichten en “Originals” van ECW. Op 7 september zal SABU live in actie bij PWH te zien zijn! BRIAN KENDRICK (Voormalig WWE tag team kampioen en TNA X-divisie kampioen) is geen vreemde in de PWH-ring. In maart stond hij tegenover PWH's eigen TENGKWA. Toen wist hij de winst niet te pakken, maar 7 september komt hij terug! En dit keer niet alleen! Hij brengt niemand minder dan zijn tag team partner PAUL LONDON (WWE tag team/cruiserweight kampioen) met zich mee. Het nog altijd zeer populaire tag team LONDRICK zal het deze keer opnemen tegen PWH’s huidige PWH Tag Team kampioenen “PENGELUX” ( LLOYD PENGEL & KID LUX).

Met een geweldige line-up belooft dit weer een mega show te worden! PWH staat garant voor een avond vol spectakel, spanning en entertainment! Ervaar de unieke PWH VIBE! Kom 7 september aan de ring staan en LET'S GET READY TO RUMBLE!!!

PWH Wrestletopia WRESTLETOPIA FT. SABU, PAUL LONDON & BRIAN KENDRICK DATUM: Zaterdag 7 September LOCATIE: Dynamo Eindhoven ADRES: Catharinaplein 21

MEET & GREET: 18:00 uur

TICKETS: €20 p.p.

SHOWTIME: 20:30 uur TICKETS: €15 p.p.

Wil je kans maken op gratis tickets voor dit event? Klik dan op de onderstaande banner.

PWH

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: brian kendrick ecw holland hulk hogan Large mannen naakte paul london popmerchandising pro wrestling pwf sabu wcw worstelen wwf | permalink

Artikel delen: