SLAYER op INTO THE GRAVE 2016

Jullie moesten er even op wachten, maar dat maken wij dan goed met een hele vette aankondiging: want SLAYER is de headliner van Into the Grave 2016. Omdat Kerry King & co enkel op vrijdag kon spelen, hebben wij besloten Into the Grave gewoon twee dagen te houden! Dus twee dagen bier en metal: op 12 en 13 augustus 2016!

Niet alleen Slayer is bevestigd, maar we hebben een hele serie vette namen voor jullie: ook Airbourne, Kreator, Carcass, Amaranthe, Alestorm, The Black Dahlia Murder, Tribulation, Scar Symmetry, Vektor, Evil Invaders en Gruesome komen naar Into the Grave. Eerder was Exodus al aangekondigd. Slayer zal de vrijdag afsluiten terwijl de Duitse Thrashers van Kreator op zaterdag zullen headlinen. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Een ticket voor twee dagen Into the Grave kost €45 euro. Een dagticket voor vrijdag 12 augustus kost €35 euro en voor zaterdag 13 augustus kost een dagkaart 15 euro. De early bird tickets voor zaterdag zijn zo goed als uitverkocht. Voor vrijdag komt er een early bird ticket, de eerste 1000 kosten slechts €25 euro. Wees er snel bij, want we denken dat die heel rap zijn uitverkocht.

Tickets koop je overigens hier: http://www.ticketmaster.nl/artist/into-the-grave-tickets/963288

Qua overnachten: net als vorig jaar hebben we weer een deal gesloten met het WTC Westcord hotel voor een speciaal ITG-arrangement. Check alle details hierover op de website. Met de gemeente zijn we in overleg om te kijken of er een festivalcamping mogelijk is.

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Artikel delen: