Graspop komt met 22 nieuwe namen!

Bij Graspop konden ze geen betere manier bedenken om 2015 af te sluiten dan door jullie nog 22 namen cadeau te doen voor de affiche van volgend jaar. Onder andere NIGHTWISH, APOCALYPTICA en SLAYER zullen in juni de Stenehei in Dessel bestormen. Er liggen nu 73 acts vast en dat betekent dat jullie de komende weken en maanden nog een 40-tal bands van ze te goed hebben.

Alle 22 nieuwe namen: Amaranthe, Anthrax, Apocalyptica, Atreyu, Devil You Know, Gojira, Heaven Shall Burn, In the Woods, Moonsorrow, Nightwish, Raven, Saxon, Shinedown, Skillet, Slayer, The Amity Affliction, The Raven Age, The Wild Lies, Tremonti, Turnstile, Windhand en Zakk Wylde.

Intussen staat ook de dagindeling online.  Op vrijdag 17 juni doen Black Sabbath en King Diamond de lichten uit op Mainstage 1 en Mainstage 2. Zaterdag 18 juni is het de beurt aan Volbeat en Nightwish. Op zondag 19 juni sluiten Iron Maiden en Twisted Sister GMM 2016 af.

TICKETINFORMATIE

De combitickets vliegen momenteel de deur uit. Nu de laatste headliner en de dagindeling bekend zijn, raden ze je aan om zo snel mogelijk je GMM-ticket te reserveren. Misschien een last-minute ideetje voor onder de kerstboom? Nog een gouden tip: tijdens het festival kost een Graspop-munt  2,75 euro tegenover 2,50 euro in voorverkoop. Wie 40 drank- en eetmunten op voorhand koopt, krijgt daar nog een gratis limited edition GMM 2016 beker bovenop (zolang de voorraad strekt).

Tickets voor Graspop Metal Meeting 2016 zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be of ticketmaster.be. Tickets die via andere kanalen gekocht worden, kunnen valse duplicaten zijn en  garanderen geen toegang tot het festival.  Alle informatie over de ticketverkoop: www.graspop.be/tickets.

OVER GRASPOP METAL MEETING

Graspop Metal Meeting 2016 is een Belgisch metalfestival dat plaatsvindt van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2016. Op de affiche staat het beste van het zwaarste: van brute black metal en melodische power metal tot onverwoestbare hard rock en metalcore… drie dagen lang worden metalfans uit heel Europa overdonderd met groots gitaargeweld, beukende drums en epische songs in het Festivalpark Stenehei in Dessel. In 2015 vierde GMM zijn 20ste editie, met een recordopkomst van zo’n 150.000 festivalgangers, een uitverkochte Metal Town en een uitverkochte zaterdag.

MEER INFO op www.graspop.be – Twitter #GMM16 – Facebook.com/Graspop

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: anthrax bands Black Sabbath festival Graspop Iron Maiden Large live megadeth metal nightwish slayer Twisted Sister | permalink

Artikel delen: