Meer product informatie

Variations

Kies je maat

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 16 augustus 2022 - 18 augustus 2022

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

Artikelbeschrijving

- Standaard lengte
- Normale pasvorm
- Ronde hals
- Print op de voorkant

Duurzaamheid:
Continental EarthPositive EP100
STANDAARD 100 by OEKO-TEX 11-20489 Shirley
Organic Cotton 100 Content Standard
OCS certificaat nr: CU814142OCS
Veganistisch - Goedgekeurd door PETA
- Fair Wear Foundation
Katoen (organisch)

Algemeen

Artikelnr. 519894
Kleur zwart
Muziekgenre Folk Metal
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen (organisch katoen)
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Vikings, Bands, Duurzaamheid
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Eluveitie
Producttype T-shirt
Releasedatum 12-04-2022
Geslacht Mannen

Onze aanbevelingen voor jou