White Logo

T-shirt
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 25 oktober 2021 - 26 oktober 2021

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- Normale lengte
- Normale pasvorm
- Ronde halslijn
- Print op voor- en achterkant

Duurzaamheid:
Fruit of the Loom raw material (Valueweight T 61-036-0)
Oeko-Tex standaard 100 08-5295 Shirley

ALLEEN bij ons: Donker, verontrustend, pakkend en melancholisch: de mannen van Slipknot hebben al meerdere malen bewezen dat ze verdomd sterk zijn. Vanuit het ingetogen Des Moines heeft Slipknot het tot de grote podia van de wereld geschopt. Slipknot had waarschijnlijk zelf nooit verwacht dit te doen. Albums als "Iowa" of "Slipknot" zijn echte klassiekers. Maar niet alleen op schijf en op het podium zijn ze verdomd sterk, ze zijn ook sterk als mensen. Na de dood van Paul en het vertrek van Joey, gaf Slipknot niet op en met "5: The Gray Chapter" maakten ze zo'n geweldig album. Op het zwarte t-shirt staat een opdruk van de typische Slipknot belettering in het wit. Op de achterkant vind je de Slipknot S die ontworpen werd door ex-drummer Joey Jordison.

Algemeen

Artikelnr. 250747
Kleur zwart
Muziekgenre Nu Metal
Exclusief Ja
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Slipknot
Producttype T-shirt
Releasedatum 18-01-2013
Geslacht Mannen

Is ook verkrijgbaar in

Onze aanbevelingen voor jou