Meer product informatie

Variations

Kies je maat

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 15 augustus 2022 - 17 augustus 2022

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- print op de voorkant
- halslijn: ronde hals
- mouwenlengte: kort

Zonder enige twijfel één van 's werelds grootste en meest invloedrijke rockbands ooit: Pink Floyd! Deze band heeft muziekgeschiedenis geschreven en veroverde de wereld met albums zoals "The Piper at the Gates of Dawn", "Atom Heart Mother", "The Dark Side of the Moon" en "The Wall", die worden gezien als echte meesterwerken en ook vandaag de dag nog altijd worden gedraaid door de fans. Voor al deze fans hebben wij het T-shirt "Wish" op voorraad. Op de voorkant van dit shirt staat een schitterende print van de artwork voor de "Wish You Were Here Tour" uit 1975.

Algemeen

Artikelnr. 330769
Kleur zwart
Muziekgenre Progressive Rock
Exclusief Ja
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Band merch, Bands, Duurzaamheid
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Pink Floyd
Producttype T-shirt
Releasedatum 11-04-2016
Geslacht Mannen

Is ook verkrijgbaar in

Onze aanbevelingen voor jou