Al jaren een succes: RotoRocK!

Een festival dat één keer per jaar het rustige, pittoreske Berkel en Rodenrijs wakker schud. Dit jaar een line-up die nog beter is dan vorig jaar!

Met de volgende bands:

Eddie Next Door,  een energieke female-fronted rockband die een compleet eigen stijl ontwikkeld heeft en hier in de regio Rotterdam een bliksemstart mee heeft gemaakt. Thin Pillow, deze relatief jonge band speelt naar eigen zeggen “60’s/70’s psychedelic muziek in een nieuw jasje. Beïnvloed door artiesten als Jimi Hendrix en the Doors.

Misery Kids, drie Rotterdamse heren die de beste elementen van (stoner)rock, grunge, indie en punk combineren en hiermee een geluid creëren  dat ze zelf ‘psycho-rock’ noemen.

Sexual Reproductive Systems, deze groep is beïnvloed door bands als Rage Against the Machine, the Prodigy en Limp Bizkit. De elementen van Rock, Rap en Dubstep zorgen elk optreden weer voor een feest dat z’n weerga niet kent.

Silver Linings, deze band speelde al eerder in de Rotonde, met het harde karakter van hun muziek, in combinatie met de prachtige stem van de zangeres heeft deze band de harten van al vele fans voor zich gewonnen.

Royal Spuds, een mix van Folk en Punkrock waar bands als Dropkick Murphys al jaren mee touren. Een formule die op elk feest, overal ter wereld, een succes blijkt te zijn.

Death Letters, deze band heeft eigenlijk geen toelichting nodig. Deze 2 mans formatie uit Dordrecht is al jaren succesvol in Nederland, Europa en Amerika. Nu ook hun laatste album weer een hoge binnenkomer bleek in de top 50 was de headline positie op RotoRocK een logisch gevolg. Als ware festival veteranen, en na hun optredens bij o.a. de Wereld Draait Door zullen de bezoekers erg gelukkig worden van deze band.

Voor meer info:

Facebook Rotorock.nl Rotonde.net

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: Berkel en Rodenrijs Death Letters Eddie Next Door Large Misery Kids popmerchandising Rotorock Royal Spuds Sexual Reproductive Systems Silver Linings succes | permalink

Artikel delen: