Creepers review Kim ter Stege

Laatst kwam ik erachter dat Large hele vette schoenen heeft namelijk Creepers. Deze beginnen steeds meer in te worden en zijn tegenwoordig ook al bij de V&D en Sascha te koop. Ik was al een tijdje opzoek naar Creepers, maar vond nergens mooie en met een hogere zool. Op Large vond ik de Creepers Black van Industrial Punk. Deze Creepers hebben suède-look en de zooldikte  van 3,5 cm tot 5,5 cm aan de achterkant. En ze kosten 49,99 euro. 20121105-193548.jpg

Toen ik ze bestelde een tijdje terug waren er alleen nog maar zwarte, nu heeft Large ook verschillende kleuren ook met studs en (dieren)prints. Als eerst had ik een maatje 38 besteld, deze waren te krap voor mij, helaas.

Verder vond ik het hele mooie schoenen en ze lopen vrij comfortabel.  De suède-look vind ik erg mooi en de patroontjes of stukjes leer aan de voorkant vind ik ook zeker wel wat hebben.

creepers black

black creepers van Large

Erna had ik maat 39 besteld, deze was eventjes niet op voorraad maar snel erna kreeg ik een mailtje dat ze weer verzonden waren, jeej. Maar helaas waren deze te groot en ´floepen´ze bij de hak, baal er wel van maar ik heb altijd 38,5 dus ik neem het niemand kwalijk. Ik vind het jammer dat ik geen volledige review heb kunnen doen om die reden!

20121105-193557.jpg

Ondanks dat ben ik mega tevreden over de service van Large, zij kunnen er overigens ook niets aan doen. Communicatie is vriendelijk en snel, mijn maat was niet voorradig en dat stond netjes al weergegeven op de site en kreeg er een mailtje over, daarnaast was maat 39 weer snel aangevuld en kreeg ik weer een mailtje dat het verzonden was.

20121105-193600.jpg

Tot slot, ik wilde een video maken met hoe ik Creepers zou stylen maar helaas is mijn computer gecrashed en doet het niet helemaal 100% meer, ben al blij dat ik in ieder geval dit online kan zetten. Wel heb ik voor jullie 2 filmpjes uitgekozen die mij erg leuk lijken (het meeste dan..) en ik zal jullie even beschrijven hoe ik ze zou dragen:

1. Army en laid back

Leuk paar sokken of juist korte sokjes, een jeans legging of skinny jeans. Daarop zou ik een comic shirt dragen met mijn rode vintage Lee’s blousje en mijn vintage Amry Jacket. Om het helemaal af te maken zou ik sieraden dragen als mijn gouden horloge en een ketting en voor de koude dagen een leuke muts/beanie.

2. chic and stylish

Een strakke pleather of disco pants (zie video) met een leuk shirtje met kant of een wat meer chic shirtje. Daarover kun je een leuk vest dragen en een grote lage sjaal omdoen.

https://www.youtube.com/watch?v=WPAYjAPvjdg&feature=youtu.be

3. over-sized and warm

Een vette legging met verschillende felle kleuren met daarover een HUGE over-sized trui met weer eventuele sieraden, beanies/muts of sjaal.

4. girly

Een panty met een rokje of jurkje die wat losser valt en wat A-lijn is. Of met een maxi-dress kunnen de Creepers ook erg vet zijn. Weer afmaken met een vestje of jeans jasje en wat sieraden.

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: creepers Large popmerchandising | permalink

Artikel delen: