Eerste vier namen Baroeg Open Air 2017

Eerste 4 namen voor Baroeg Open Air 2017
Zaterdag 9 september vindt het gratis jaarlijkse festival Baroeg Open Air weer plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Vandaag worden Asphyx, De Likt, Deformer en Dool als eerste vier namen aangekondigd!

Rotterdamse trots: De Likt, Deformer en Dool
De Likt is een elektronica- en rapformatie uit Rotterdam. Het trio combineert italo met funky techno en electro. Rauwe raps maken het plaatje af. Hun optredens zijn een feest van energie en de charismatisch gekke frontman Simon zorgt altijd voor een show om over na te praten. Zorg dus dat je hun set op de Electronic Stage niet mist!

‘Here Now, There Then’ is zonder twijfel één van de sterkste debuutalbums van Nederlandse en Rotterdamse bodem dit jaar. De verantwoordelijke band is Dool, met op zang Ryanne van Dorst van Elle Bandita. De dark rock heeft internationale allure, de band is momenteel dan ook bezig met het opzetten van een Europese toer.

Deformer is een van de pioniers van de muziekstijlen jungle en breakcore in Nederland. Hij bracht eerder dit jaar de plaat ‘Counter Carnage’ op het PRSPCT label uit en is net terug van een tour in Japan. Binnen de hardere dance is Deformer wereldberoemd en kan dan ook met recht ‘Rotterdamse trots’ genoemd worden.

Asphyx
Niet uit Rotterdam, maar wel erg goed is Asphyx. Sinds 1987 maakt deze band loodzware death metal. Wereldwijd wordt Asphyx gewaardeerd en speelt dan ook op de grootste festivals. Het negende studioalbum ‘Incoming Death’ dat eind 2016 is verschenen, krijgt louter positieve reacties. Sinds 2007 heeft de band Martin van Drunen op zang, een oud bandlid van Pestilence en Hail of Bullets.

De komende weken volgen meer namen.

The post Eerste vier namen Baroeg Open Air 2017 appeared first on Large-Blog.

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: Asphyx baroeg baroeg open air boa de likt deformer dool | permalink

Artikel delen: