Duycker haalt opnieuw een Ramone naar Hoofddorp

cjramone_2 Op dinsdag 9 augustus  komt de legendarisch, laatste bassist van de Ramones, CJ Ramone, naar Podium Duycker. Zijn support bestaat uit de Den Haagse band Durango en Goat uit Heiloo. De deuren openen om 19:00 uur kaarten zijn €13,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur. Maar ben je lid van onze Backstage Club? Dan ontvang je €2,50 korting op geselecteerde evenementen in Duycker. Zo betaal je voor deze show dus geen €13,- maar €10,50 in de voorverkoop!

De legendarische punkrockgroep Ramones is al bijna 20 jaar gestopt. Toch houdt de laatste bassist van de Ramones, CJ Ramone, de band in leven. Christopher Joseph Ward, beter bekend als CJ Ramone, speelde als bassist bij de Ramones. In 2013 bracht CJ met behulp van crowdfunding zijn eerste album ‘Reconquista’ uit en begon het tour-bloed weer te stromen. Maak je klaar voor een ouderwetse punkavond vol klassiekers en nieuw werk!

Durango

Deze band, opgericht in 1991 in Den Haag, speelt Ramones-core, korte, snelle songs, helemaal in de geest van hun helden. Durango bouwt een solide live-reputatie op en in het voorjaar van ’92 wordt de eerste EP genaamd ‘1-2-3-4 GO!!!!’ uitgebracht. In 1994 besloot Durango er een punt achter te zetten, maar in 2015 maken zij een doorstart. Inmiddels zijn zij in de nieuwe bezetting weer op volle sterkte en klaar om zalen plat te spelen!

Goat

Opgericht in het najaar van 1992 in Heiloo. De band Goat  is geïnspireerd door de oefenruimte kraakpand ‘de Raad’ in Alkmaar, waar het stinkt naar drank, zeik en wat ondefinieerbaardere zaken worden een aantal songs gemaakt. Eind 1994 gaat de ‘Twee Kratten Bier Tour’ door diverse redenen op ‘hold’ en dat duurt maar liefst 16 jaar: in 2010 duikt Goat weer de oefenruimte in en staan er een aantal reünie optredens op de planning.

OPEN: 19:00 | AANV: 19:45 | VVK: €13,- | DEUR: €15,- | www.duycker.nl Link naar het Facebook event CJ-RAMONE-PHOTO-2012-1920x1115 Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

 

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: bassist cj ramone David Hidalgo jr durango duycker Johnny Two Bags ramones social distortion | permalink

Artikel delen: