Tweede editie Epic Metal Fest

De tweede editie Epic Metal Fest zal zaterdag 1 oktober in 013 Tilburg plaatsvinden! Eerste namen: Epica, Katatonia, Textures, Mayan en Myrath.

Na de geslaagde eerste editie in het Eindhovense Klokgebouw in november 2015 met bijna drieduizend bezoekers organiseert de Nederlandse symfonische metalband Epica dit jaar opnieuw Epic Metal Fest. Dit jaar vind het eendaagse festival plaats op zaterdag 1 oktober in Poppodium 013 in Tilburg. Epica, Katatonia (SE), Textures (NL), Mayan (NL) en het Tunesische Myrath zijn de eerste bevestigde van de twaalf acts die verdeeld over twee podia optreden. Meer namen volgen spoedig. Het concert van Epica is extra bijzonder omdat de band  zijn nieuwe studio-album zal presenteren én omdat het tevens de enige show is die de band dit jaar in eigen land speelt. 

EMF2016_NL Epic Metal Fest 2015 De eerste editie van het nieuwe festival Epic Metal Fest op zondag 22 november 2015 werd georganiseerd in het Klokgebouw te Eindhoven was een groot succes. Bijna drieduizend bezoekers uit alle windstreken waren het met de internationale pers, met Epica en de overige acht optredende bands (waaronder Eluveitie, Moonspell, Fear Factory en Sepultura) unaniem eens: Epic Metal Fest moet een jaarlijkse terugkerend evenement worden; een vaste waarde onder de rock-metalfestivals.

Gelimiteerde Early Birdtickets en reguliere tickets zijn vanaf aanstaande vrijdag 1 april om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl verkrijgbaar.

Voor meer info over Epic Metal Fest:

www.epicmetalfest.com

www.facebook.com/epicmetalfest

www.facebook.com/epica

www.epica.nl

Epic Metal Fest wordt gepresenteerd door Aardschok, Rocktribune en Large.  by Amy Harris @TheFirst3Songs

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: 013 concert epic metal fest epica festival katatonia Large line-up live MaYan Textures | permalink

Artikel delen: