Ga twee dagen los in Leeuwarden op CityRock en Into The Grave

Op vrijdag 7 augustus en zaterdag 8 augustus 2015 kleurt het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden weer ‘zwart’ met rockers en metalheads want dan barsten namelijk Cityrock en Into The Grave los! Combitickets

Op vrijdag zal de tweede editie van het rockfestival CityRock Leeuwarden plaatsvinden. De line-up voor het festival is inmiddels  rond. De Nederlandse symfonische metalband Epica zal het festival headlinen. Verder speelt de Ierse bluesrockband The Answer, de Nederlandse hardrockers van Peter Pan Speedrock, de Zweedse progressieve rockers Kamchatka, de symfonische rockgroep Stream of Passion en de Nederlandse rockband Red Vultures. Een kaartje kost slechts €15,- in de voorverkoop (excl. servicekosten).

Op de afterparty in bar-dancing Fire Palace – op slechts 100 meter van het festivalterrein – spelen nog eens twee bands: de Herman Brood coverband Drugstore Cowboys en de Limburgse rockers van Lesoir. Muzikale omlijsting door het beruchte Peper & Zout DJ stel. Voor bezoekers van CityRock is de afterparty gratis toegankelijk.

Speelschema Cityrock

Op de vijfde editie van Into the Grave heeft de organisatie een nog betere line-up weten neer te zetten dan op de voorgaande vier edities. Into the Grave blijft een ‘no-nonsense’ festival. Dus 1 podium met 9 bands. In die 9 bands proberen ze de nodige variatie aan te brengen zodat alle metalliefhebbers aan hun trekken komen. Ze houden de drempel laag: kaarten kosten slechts €15,-. De bands zijn inmiddels bekend  gemaakt. Dit zijn:  Sabaton, Sepultura, Cannibal Corpse, Obituary, Cornered, Ensiferum, Avatar, Audrey Horne en Betraying the Martyrs. Op de afterparty van Into the Grave staan MagnaCult en Insurrection.

Speelschema Into The Grave

Combitickets voor beide festival zijn ook verkrijgbaar. Een combiticket kost €25,-. Da’s niks voor zoveel bands! Je kunt de kaarten online kopen, maar ook via Facebook. Je kan de kaartjes ook analoog kopen en wel bij Big Bad Wolf Records en King Kong Records (beide in Leeuwarden) en bij Elpee in Groningen.

Hou de site en facebook in de gaten voor het laatste nieuws en alle info.

Categorieën: NIEUWS Large Popmerchandising

Tags: cityrock epica festival into the grave kerkhof leeuwarden Oldehoofsterkerkhof sabaton sepultura | permalink

Artikel delen: