Mannen

Kies nu je favoriete jeans

EMP Jeans

Skinny Jeans

De skinny jeans voor mannen, strak en nauwsluitend, garanderen een waanzinnige look! Skinny jeans hebben een comfortabele heuphoogte, waardoor ze goed te dragen zijn. De pijp heeft dezelfde wijdte over de hele lengte.

Slim Fit

De slim-fit jeans zijn verkrijgbaar in een medium heuphoogte. Ze hebben een V-vorm, wat betekent dat ze wat losser rond de dijen zitten en een tapse vorm naar onderen hebben. De slim is net zo strak als de skinny, maar met iets meer ruimte.

Straight Fit

De straight-fit jeans zijn de klassiekers: rechte cut met wat ruimte. Als je casual, cool en comfortabel wilt zijn, heb je deze jeans gewoon nodig! Medium heuphoogte en rechte pijp.

Boot Cut

Iedereen ziet er goed uit in deze jeans! Wijd gesneden bij de dijen, perfect voor de grotere man! De pijp is wijd uitlopend met genoeg ruimte voor laarzen, vandaar de term "boot cut"! De slimme cut trekt de aandacht weg van je dijen en maakt je benen langer. Verkrijgbaar in een medium heuphoogte.

Tapered

De "Tapered Jeans" is een mix van wijde en skinny jeans. Om de heup zijn de jeans comfortabel en wijd, en is daarmee ook geschikt om wat hoger op de heup te dragen. Naar de onderkant van de broekspijp is de jeans wat smaller.

Loose Fit

Je houdt van veel beenruimte? Dan zijn de loose fit jeans ideaal voor je. Casual en ongelofelijk comfortabel. De rechte, wijde cut geeft genoeg beenruimte! Net zo wijd bij de dijen als bij de bovenkant, zelfs de grootse dijen zullen er slanker uitzien. - Verkrijgbaar in medium heuphoogte. Ze zien er waanzinnig uit en zitten comfortabel.

Black Premium Denim Jeans

  Nick Jared / Lemmy Vince Pete Johnny Marc
Pasvorm Skinny Slim Tapered Straight Boot Cut Loose
Heuphoogte Medium Rise Medium Rise Medium Rise Medium Rise Medium Rise Medium Rise
Dij Zeer smal gesneden Small Cut Comfortable Cut Comfortable Cut Comfortable Cut Comfortable Cut
Pijpen Zeer smal Small Small Normaal Boot cut Wijd gesneden