Vrouwen

Kies nu je favoriete jeans

EMP Jeans

Skinny Jeans

De nieuwe Skinny Jeans voor dames hebben een figuuromsluitende pasvorm en voelt aan als het dragen van een tweede huid. Ze zijn beschikbaar met een lage of normale heuphoogte.

Slim Fit

Slim fit jeans zijn echt hot! Ze zitten erg strak aan de bovenkant zoals de skinny jeans, maar hebben een V-vorm! Dat betekent dat ze wat losser om de dijen zitten en strakker worden naar de onderkant. De slim fit is verkrijgbaar in een lage heuphoogteof in een comfortabelere medium heuphoogte.

Straight Fit

Straight-Fit jeans zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een paar jeans die lekker comfortabel zit. Ze zijn rechtgesneden, en met wat ruimte geschikt voor elke dag.

Boot Cut

Klassiek en sexy! De boot cut jeans, ook bekend als flares, zitten strak bij de dijen tot de knieën en lopen dan ietwat wijd uit van de kuit tot de onderkant, zodat laarzen er mooi onder passen. Vandaar de naam "boot cut"! Geschikt voor alle figuren. Kunnen worden gedragen met hoge hakken, waardoor je benen er langer en slanker uit zullen zien. Met deze jeans maak je indruk! Verkrijgbaar in lage Beschikbaar als hipster look (lage heuphoogte) en als een medium heuphoogte met een comfortabele heuphoogte of in een comfortabelere medium Beschikbaar als hipster look (lage heuphoogte) en als een medium heuphoogte met een comfortabele heuphoogte.

XtraBoot Cut

Ben je bekend met de term XtraBoot Cut? Broeken die strak om je heupen en knieen zitten, maar naar beneden toe steeds losser worden? Dit is de ge-update moderne versie daarvan. Deze broeken geven voldoende ruimte aan je laarzen, zoals de naam XtraBoot Cut al doet vermoeden. Deze broek staat iedereen. Je kunt deze broek bijvoorbeeld ook met hoge hakken combineren, dat geeft de indruk van lange, slanke benen. Aandacht gegarandeerd. De broek is verkrijgbaar als een lage heup broek, dat geeft je ook nog eens een strak achterwerk!

XtremeBoot Cut

Is de XtraBoot Cut niet genoeg voor je? Dan zal de XtremeBoot Cut dat waarschijnlijk wel zijn! Deze loopt naar beneden toe nog extremer uit. Net als de XtraBoot Cut zit ie strak van je heupen tot je knieen, maar vanaf daar valt ie nog wijder uit zodat je werkelijk elke schoen of laars zonder problemen kunt dragen. Deze broek staat iedereen. Je kunt deze broek bijvoorbeeld ook met hoge hakken combineren, dat geeft de indruk van lange, slanke benen. Aandacht gegarandeerd. De broek is verkrijgbaar als een lage heup broek, dat geeft je ook nog eens een strak achterwerk!

Black Premium Denim Jeans

Megan Skarlett Kim Grace Nicki Jil
Pasvorm Skinny Slim Straight Boot Cut XtraBoot Cut XtremeBoot Cut
Heuphoogte Low Rise Low Rise
Medium Rise
High Rise
Low Rise
Medium Rise
Low Rise
Medium Rise
Low Rise Low Rise
Dij Zeer smal gesneden Small Cut Comfortable Cut Small Cut Small Cut Small Cut
Knie Zeer smal Small Comfortable Small Small Small
Pijpen Zeer smal Small Normaal Boot cut XtraBoot Cut XtremeBoot Cut