Metal in Flanders

Nadat eerder Guilty As Charged, Scutigera en Saille al werden bekendgemaakt, voegt Metal in Flanders de laatste twee namen toe aan de affiche.

De eerste is niemand minder dan Poseydon. Naast de tot nog toe vrij jonge line-up, staat er dus ook wat ervaren geweld op Metal in Flanders. De band werd opgericht in 1992, opteerde enkele jaren later voor een break, maar is sinds 2006 helemaal terug. De Griekse watergod zal het dus niet nalaten om met hernieuwde krachten op 10 november zijn spierballen te doen rollen.

De band die de Qubus echter zal afbreken, is zonder twijfel Spoil Engine.Vorige maand stonden ze nog op Graspop, op 10 november komen ze naar Oudenaarde. In het najaar brengt deze Belgische trash metalband een nieuw album uit en dat willen ze maar al te graag promoten in Oudenaarde. De organisatoren van Metal in Flanders zijn dan ook meer dan tevreden dat Spoil Engine langskomt op 10/11/2012.De band stond namelijk al 3x op Graspop en 1x op Pukkelpop. Genoeg redenen om NU al je ticket te reserveren via tickets@metalinflanders.be

Meer info op www.metalinflanders.be

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: Large | permalink

Artikel delen: