Ragherrie.com: het online metalplatform!

Banner Ragherrie

Large is een trotse sponsor van Ragherrie.com, het online platform voor rock- en metalfans gerund door jonge, enthousiaste vrijwilligers. Dagelijks updaten ze de website met het laatste nieuws, albumrecensies, interviews, de concertagenda, recensies van concerten en festivals en noem maar op. Ragherrie is in 2009 opgestart als een klein project, maar is ondertussen uitgegroeid tot een groot metalplatform. 

Doordat Ragherrie door een klein team van vrijwilligers onderhouden wordt, is de website persoonlijk en wordt alles met passie gedaan. Ze laten de bezoekers dan ook vaak meedenken over de inhoud van de website. Ragherrie is dus meer dan alleen maar serieuze albumreviews.

Sinds kort hebben ze een nieuwe rubriek die 'Oma's Oordeel' heet. En ja, dat is precies wat je denkt dat het is. Ze laten de oma van één van de redacteuren een band horen, waarna zij haar oordeel deelt met de lezers. En als bezoeker mag je zelf nog eens bepalen wat ze te horen krijgt! Ze vinden het tof om dit soort creatieve en maffe rubrieken te schrijven en willen dit steeds meer gaan doen. Als je zelf een creatief idee hebt, dan mag je ze het zeker laten horen!

Ragherrie is ook iedere woensdag van 20.00. tot 22.00. te horen op Ragherrie.fm. Tune in, praat mee en doe verzoekjes!

Ook liggen er plannen om Ragherrie-tv te gaan maken, maar daar willen ze eigenlijk nog niet te veel over loslaten... Hou voor updates vooral Ragherrie.com in de gaten.

Talent gezocht!

Ragherrie wordt dus steeds groter en dat betekent dat er steeds meer te doen is. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent in het team. Momenteel zoeken ze fotografen en schrijvers, maar ieder ander uniek talent is vrij om te solliciteren! Ga naar Ragherrie.com en meldt je aan!

Ragherrie.com is ook te vinden op sociale media, check ook facebook of twitter! Maar natuurlijk vooral... bezoek www.ragherrie.com!

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: album bands CD festival interview muziek radio ragherrie rock | permalink

Artikel delen: