Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 5 december 2020 - 7 december 2020

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelbeschrijving

- print op de voorkant
- halslijn: ronde hals
- pasvorm: normaal gesneden

Is jouw kleine ook een enorme fan van de magische toverwereld van Harry Potter? Dan is het kindershirt "Hogwarts Crest" van Harry Potter vast iets voor hem of haar! Op de voorkant van het kledingstuk is het embleem van Hogwarts (Zweinstein) te zien, dat bestaat uit de huiswapens van de vier verschillende huizen van Harry Potter. Het shirt heeft een effen achterkant en een normale pasvorm met een ronde halslijn.

Algemeen

Artikelnr. 387379
Kleur zwart
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen
Artikelonderwerp Fan merch, Film
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Entertainment licenties Harry Potter
Producttype T-shirt
Releasedatum 04-09-2018
Calculated Gender Jongens & meisjes