Prijsvragen bij Large

Win een trip naar de Funko Hollywood Store!

Einddatum: 26.04.2020


Funko Pop! fans opgelet!

 


Funko Shop Europe wordt één jaar! We zijn enthousiast om die verjaardag te vieren en je de kans te geven om hun nieuwe Hollywood Store in de VS te ontdekken!


Dat klopt, we sturen twee gelukkige Funko Fans (een winnar + metgezel) naar Los Angeles, stoppen ze in een hotel en rollen de rode loper uit voor een rondleiding in de nieuwe Funko Hollywood Store!*

 

 

Voorwaarden:
•     Vliegtuigtransfers
•     Economy vluchten naar L.A. en terug
•     Hotelaccommodatie voor 4 nachten
•     Bezoek aan de Funko Pop! winkel in Hollywood
•     Meet & Greet met het winkelpersoneel
•     Shoptegoed

 

 

 

 

Dat is toch te gek, of niet?! Je hoeft alleen maar de vraag te beantwoorden om deel te nemen aan de competitie! **

 

We duimen voor je,
Jouw Large crew

 

 

 

 

*Door de omstandigheden met betrekking tot het corona virus, kunnen we geen informatie geven over de reisdata.
**Algemene voorwaarden
1. De competitie staat open voor alle inwoners van Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland en Zwitserland van 18 jaar en ouder, met uitzondering van werknemers van Large, hun naaste familieleden en iedereen die anderszins verbonden is met de organisatie of de beoordeling van de wedstrijd.
2. Er zijn geen inschrijfkosten en er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze competitie.
3. Door deel te nemen aan deze competitie geeft een deelnemer aan dat hij/zij de volgende voorwaarden heeft begrepen.
4. De prijs bestaat uit x2 retourvluchten (Economy) van de lokale luchthaven van de winnaar naar Los Angeles (LAX) + accommodatie voor x4 nachten (de winnaar kan ervoor kiezen om de accommodatie op eigen kosten te verlengen, mits overeengekomen met Large).
5. Per persoon wordt één inschrijving geaccepteerd. Meerdere inzendingen van dezelfde persoon worden gediskwalificeerd.
6. De sluitingsdatum voor deelname is de einddatum voor Large. Na deze datum worden geen verdere inzendingen meer geaccepteerd.
7. Er kan geen verantwoordelijkheid worden aanvaard voor inzendingen die om welke reden dan ook niet worden ontvangen.
8. Large behoudt zich het recht voor om de wedstrijd en deze voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen in het geval van een ramp, oorlog (civiel of militair), overmacht of enige daadwerkelijke of verwachte overtreding van een toepasselijke wet of regelgeving of enige andere gebeurtenis die buiten de controle van Large valt. Eventuele wijzigingen in de competitie zullen zo snel mogelijk via e-mail door Large aan de deelnemers worden meegedeeld.
9. De promotor is niet verantwoordelijk voor onjuiste prijsgegevens die aan een deelnemer worden verstrekt door een derde partij die betrokken is bij deze wedstrijd (luchtvaartmaatschappij/hotel).
10. Er worden geen contant geld of andere monetaire alternatieven in ruil aangeboden. Deze prijs is niet overdraagbaar aan een andere ontvanger. Deze prijs is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wij behouden ons het recht voor om deze te vervangen door een andere prijs van gelijke waarde met een adequate kennisgeving.
11. Large zal rechtstreeks met de winnaar communiceren over het boeken van de reis en accommodatie naar Los Angeles.
12. Het besluit van Large met betrekking tot alle zaken die met de competitie te maken hebben, is definitief en er wordt niet gecorrespondeerd.
13. De winnaar gaat akkoord met het gebruik van zijn of haar naam en imago in alle publiciteitsmateriaal, alsook met de inzending ervan. Alle persoonlijke gegevens met betrekking tot de winnaar of andere deelnemers zullen uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming in Nederland en zullen niet worden bekendgemaakt aan derden zonder voorafgaande toestemming van de deelnemer.


Beantwoord deze vraag:

Waar is het hoofdkantoor van Funko gevestigd?

Contactgegevens

Titel:

Adres:

A, door op 'Meedoen' te klikken doe ik mee aan deze prijsvraag en ga ik akkoord met de Actievoorwaarden.