Friends of Rock Festival

Neem de ingrediënten van Vrienden van Amstel Live, mix dit met een stevige dosis rock en metal, voeg hier steengoede muzikanten uit Noord Brabant en omgeving aan toe en je hebt het Friends of Rock Festival.

Het festival dat op zondag 22 december 2013  alweer zijn 5e editie beleeft, combineert het talent van vele verschillende muzikanten uit de rock scene. De initiatiefnemers van het festival zijn Eva Brunklaus en Café P79.

Vanwege het succes van voorgaande edities, zal het Friends of Rock Festival ook dit jaar weer alles uit de kast halen om er een geslaagde, gezellige middag van te maken. Vier speciaal voor dit festival geformeerde bands, zullen deze middag vullen met stevige rock en metal covers uit de jaren 70, 80 en 90.

De deelnemende muzikanten zijn o.a. afkomstig uit bands als: 11th Hour, Buzz-Off, Cirrha Niva, Deadbeats, Desperados d’Amour, Fuelblooded, Legion of the Damned, Scenario 2, en voormalig Allied Forces en Velvet Johnson. Ben op tijd binnen, want het is zoals elk jaar gegarandeerd een volle bak!

Het Friends of Rock Festival is een festival dat je zeker niet mag missen!!

Kijk ook op: www.facebook.com/friendsofrock

 

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: amstel festival Friends of Rock Large live metal rock | permalink

Artikel delen: