PRIVACYBELEID

Large Popmerchandising BV, een Warner Music Group-bedrijf, een zorgplicht heeft ten aanzien van privacygevoelige informatie en hier graag aan wil voldoen, hecht ze eraan dat u weet hoe wij informatie verzamelen, gebruiken en openbaar maken. Dit privacybeleid beschrijft onze praktijken in verband met informatie die wij, een van onze EMP-bedrijven (E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft GmbH, EMP Mail Order UK Ltd, Emp Mailorder Italia Srl, Large Popmerchandising BV en Large Popmerchandising BVBA) of onze externe serviceproviders respectievelijk via bepaalde eigen of door ons gecontroleerde websites, zogenaamde webproperty's (bijv. widgets en applicaties) en mobiele applicaties ("Mobiele apps") verzamelen en die van een koppeling naar dit privacybeleid zijn voorzien (waarbij deze worden aangeduid als ā€žProperty" of gezamenlijk de ā€žProperty's"). Door persoonlijke informatie (zoals hieronder gedefinieerd) aan ons te verstrekken via de property's, bevestigt u dat u dit privacybeleid hebt gelezen en dat u de onderliggende algemene voorwaarden begrijpt.

1. PERSOONLIJKE INFORMATIE

1.1 Persoonlijke informatie die we eventueel verzamelen

Door de property's worden twee soorten informatie verzameld: Persoonsgegevens en overige persoonlijke informatie. "Persoonsgegevens" betreft informatie die u identificeert of die u als individu identificeerbaar maakt. "Overige informatie" is alle informatie die uw specifieke identiteit niet onthult. Als we volgens de toepasselijke wetgeving overige informatie als persoonsgegevens moeten behandelen, kan het voorkomen dat we deze overige persoonlijke informatie gebruiken en openbaar maken voor de doeleinden waarvoor we normaalgesproken persoonsgegevens gebruiken en openbaar maken, zoals beschreven in dit beleid. Overige informatie wordt hieronder afzonderlijk behandeld, onder het kopje ā€žOVERIGE INFORMATIE".

Wij en onze externe serviceproviders kunnen de volgende persoonsgegevens van u verzamelen, zoals:

  • Naam
  • Postadres (inclusief factuur- en verzendadressen)
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Nummer van creditcard en bankpas
  • Aankoopgegevens
  • Grootte, gewicht - als u een maatadviseur gebruikt

1.2 Het verzamelen van persoonsgegevens

Wij en onze externe serviceproviders verzamelen op verschillende manieren persoonsgegevens via de property's, zoals:

1.2.1 Via de property's

We kunnen persoonsgegevens verzamelen via de property's, bijvoorbeeld wanneer u zich registreert voor nieuwsbrieven of andere communicatie via de property's, een klantaccount registreert, een aankoop doet of een aanvraag indient.

1.2.2 Offline

We kunnen persoonsgegevens van u offline verzamelen, bijvoorbeeld als u uw gegevens aan ons verstrekt in een EMP-winkel of op een concertlocatie.

1.2.3 Uit andere bronnen

We kunnen uw persoonsgegevens ook uit andere bronnen ontvangen, bijvoorbeeld:

  • databanken met adresgegevens; of
  • marketingpartners wanneer ze informatie met ons delen in het kader van marketing- en promotiecampagnes met betrekking tot ons bedrijf.

Als u uw sociale media-account of een ander account van derden gebruikt om deel te nemen aan onze loterijen, wedstrijden of promoties of gebruik maakt van een ingang om in te loggen op een dergelijk account via onze property's, deelt u bepaalde persoonsgegevens behorend bij uw account van derden met ons, waaronder: bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres, foto, lijst met social-mediacontacten, luistergeschiedenis, favoriete nummers en andere informatie die u aanmaakt of die anderszins voor ons toegankelijk is wanneer u verbinding maakt met onze property's via een dergelijk account van derden.

1.2.4

U bent niet wettelijk of contractueel verplicht om persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Wanneer u bijvoorbeeld deelneemt aan diverse kansen die via de property's worden geboden, verzamelen we uw persoonsgegevens om u (of ons) in staat te stellen deze ervaring via de property's te voltooien.

1.3 Hoe gebruiken we persoonsgegevens

Wij en onze externe serviceproviders gebruiken persoonsgegevens onder andere voor de volgende zakelijke toepassingen:

1.3.1 De functionaliteit van de property's mogelijk maken en aan uw verzoeken voldoen.

  • Functionaliteiten van de property's bieden, zoals het regelen van toegang tot uw geregistreerde account en het bieden van gerelateerde klantenservice.
  • Reageren op uw vragen en aan uw verzoeken voldoen, met name wanneer u contact met ons opneemt via een van onze online contactformulieren of anderszins, bijvoorbeeld wanneer u ons vragen, suggesties, complimenten of klachten stuurt, of wanneer u informatie opvraagt over onze property's.
  • U administratieve informatie toesturen, inclusief informatie over de property's en wijzigingen in onze algemene voorwaarden en ons beleid.
  • Het afronden en uitvoeren van uw aankoop, bijvoorbeeld bij het verwerken van uw betalingen, het bij u laten bezorgen van uw bestelling, bij de communicatie met u over uw aankoop en bij het verzorgen van gerelateerde klantenservice.
  • Het aanbieden van de internationale klantenservice van alle EMP-bedrijven.

Wij houden ons met deze activiteiten bezig om onze contractuele relatie met u te beheren en/of omdat we aan een wettelijke verplichting moeten voldoen.

1.3.2

Het aanbieden van onze nieuwsbrief en/of ander marketingmateriaal en het delen hiervan op sociale media faciliteren

  • Om u regelmatig nieuwsbrieven te kunnen sturen met informatie over onze producten en diensten en nieuwsbrieven met informatie van onze partners binnen de Warner Music Group. U kunt ervoor kiezen om aanvullende informatie te verstrekken wanneer u zich abonneert op de nieuwsbrief. Als u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, ontvangt u van ons een e-mail. [Om uw abonnement op onze nieuwsbrief te voltooien, moet u op de activatielink in die e-mail klikken].
  • Om u andere marketingcommunicatie te sturen waarvan wij denken dat die interessant voor u kan zijn als u heeft aangegeven dat u deze wilt ontvangen (inclusief, maar niet beperkt tot, onze externe serviceproviders die direct mail verzenden, en andere soorten advertenties).
  • Om u via uw telefoonnummer SMS-berichten te sturen, bijvoorbeeld als u met dit nummer heeft deelgenomen aan een prijsvraag of loterij en u heeft aangegeven deze berichten te willen ontvangen. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten zijn verbonden met de verzonden berichten en gegevens. Kijk bij uw mobiele serviceprovider de toepasselijke kosten na van deze gegevensoverdracht.

We voeren deze activiteiten alleen dan uit als u hiervoor toestemming heeft gegeven of omdat we hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

1.3.3

Analyse van persoonlijke gegevens voor zakelijke verslaglegging en het leveren van gepersonaliseerde diensten.

  • Het analyseren of voorspellen van de voorkeuren van onze gebruikers teneinde samengestelde trendrapporten op te stellen over hoe onze digitale inhoud wordt gebruikt, zodat we onze property's kunnen verbeteren.
  • Het personaliseren van uw ervaring met de property's met behulp van uw IP-adres, zodat we inhoud, producten en aanbiedingen kunnen presenteren die op u zijn afgestemd.

Wij verzorgen deze gepersonaliseerde diensten hetzij met uw toestemming of omdat we hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

1.3.4

Met het doel u te laten deelnemen aan loterijen en prijsvragen, wedstrijden of andere promoties.

  • Om u deel te laten nemen aan loterijen en prijsvragen, wedstrijden en soortgelijke promoties met gebruik van uw naam, adres en e-mailadres, en om deze activiteiten te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels, die aanvullende informatie (bijv. de geboortedatum) kunnen bevatten over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en vrijgeven, dus we raden u aan deze regels zorgvuldig door te lezen; in het geval van een conflict tussen genoemde regels en dit privacybeleid, gelden de regels van de betreffende activiteit.
  • Om u op de hoogte te stellen van de uitkomst van een wedstrijd, stuurt EMP u een e-mail toe. Als u een wedstrijd wint, publiceert EMP eventueel uw naam.

We gebruiken deze gegevens bij het beheren van onze contractuele relatie met u.

1.3.5 Het samenvoegen en/of anonimiseren van persoonlijke gegevens.

  • Wij kunnen persoonlijke gegevens eventueel zodanig samenvoegen en/of anonimiseren dat deze niet langer als persoonsgegevens worden beschouwd. We doen dit om overige gegevens voor eigen gebruik te genereren, die we voor elk doel kunnen gebruiken en openbaar maken.

Wij doen dit omdat we hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

1.3.6 Namelijk het bereiken van onze zakelijke doeleinden.

  • Hier valt bijvoorbeeld gegevensanalyse onder, bedoeld om de effectiviteit van onze property's te verbeteren;
  • Of audits, om te verifiĆ«ren dat onze interne processen functioneren zoals bedoeld en in overeenstemming zijn met wettelijke, regelgevende of contractuele vereisten;
  • Verder voor doeleinden van fraude- en beveiligingsmonitoring, bijvoorbeeld om cyberaanvallen of pogingen tot identiteitsdiefstal te detecteren en te voorkomen;
  • Voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten;
  • Voor het verbeteren, verbeteren of wijzigen van onze huidige producten en diensten;
  • Voor het identificeren van gebruikstrends, bijvoorbeeld om te bepalen welke onderdelen van onze property's gebruikers het meest interesseren;
  • Om te bepalen hoe effectief onze promotiecampagnes zijn, zodat we onze campagnes kunnen aanpassen aan de wensen en interesses van onze gebruikers; en
  • Voor het uitvoeren en uitbreiden van onze bedrijfsactiviteiten, bijvoorbeeld om te onderzoeken welke delen van onze property's het meest interessant worden gevonden door onze gebruikers, zodat we onze energie kunnen richten op het voldoen aan de interesses van onze gebruikers.

Wij doen dit om onze contractuele relatie met u te beheren, om te voldoen aan een wettelijke verplichting en/of omdat we hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

1.4 Verstrekken van persoonlijke informatie

Wij verstrekken persoonlijke informatie:

1.4.1

Aan de Warner Music Group en haar dochterondernemingen voor marketingdoeleinden. U kunt de lijst en locatie van Warner Music Group hier https://wminewmedia.com/affiliates/raadplegen.

DRaadpleeg voor meer informatie over het gegevensbeschermingsbeleid van Warner Music Group het privacybeleid onder https://wminewmedia.com/privacy/.

1.4.2

Aan onze externe dienstverleners (en in sommige gevallen onze gelieerde ondernemingen) om de diensten die zij aan ons verlenen mogelijk te maken

  • Dit kunnen aanbieders zijn van diensten zoals hosting, data-analyse, betalingsverwerking, orderverwerking, infrastructuurvoorziening, IT-diensten, klantenservice, e-mailbezorging, creditcardverwerking, auditing en andere soortgelijke diensten om hen in staat te stellen dergelijke diensten te kunnen verlenen.
  • Als u de betalingsoptie "betaling per factuur" selecteert, verzamelen we eventueel de persoonlijke informatie die nodig is, om de aankoop met betaling per factuur te verwerken en om een identiteits- en kredietcontrole uit te voeren, en dragen we deze gegevens over aan de dienstverlener. De dienstverlener heeft deze gegevens nodig om informatie te verkrijgen over de identiteit en kredietscore van de koper bij de betreffende kredietbeoordelaars.

1.4.3

Aan derden, zodat ze u marketingcommunicatie kunnen sturen overeenkomstig de door u gemaakte keuzes.

  • Niet-gelieerde derde partijen of hun leveranciers, om hen toe te staan marketingcommunicatie naar u te verzenden of te laten verzenden in online en offline media.
  • Onze artiesten (inclusief leden van de band van de betreffende artiest, indien van toepassing) en hun vertegenwoordigers, zodat de artiesten en hun vertegenwoordigers deze informatie kunnen gebruiken om u berichten (inclusief marketingcommunicatie) te sturen waarvan zij denken dat ze interessant voor u kunnen zijn, inclusief, bijvoorbeeld, als u (a) zich aanmeldt bij de mailinglijst van de betreffende artiest en/of aangeeft de nieuwsbrieven van de bewuste artiest te willen ontvangen, (b) zich registreert bij de website van de betreffende artiest, of (c) anderszins heeft aangegeven dat u graag informatie en/of publicitaire mededelingen wilt ontvangen van de betreffende artiest. We hebben geen controle over en zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van persoonlijke informatie door artiesten en hun vertegenwoordigers.

1.4.4

Aan een relevante artiest die niet langer bij ons is aangesloten, als u interesse in een dergelijke artiest hebt aangegeven (bijvoorbeeld door zich te registreren op de website van de artiest) Aan derden die wedstrijden, loterijen en soortgelijke promoties sponsoren, zodat zij deze wedstrijden, loterijen en promoties kunnen faciliteren en beheren

1.4.5

Door de property's te gebruiken, kunt u ervoor kiezen om persoonlijke informatie vrij te geven

  • Op of via prikborden, chats, profielpagina's en blogs en andere diensten waar u informatie en materiaal kunt plaatsen. Houd er rekening mee dat alle informatie en materialen die u op of via een property plaatst of openbaar maakt, openbare informatie wordt en mogelijk beschikbaar is voor bezoekers van een dergelijke property en voor het grote publiek, en dat ze kunnen worden verspreid via het internet en via andere mediakanalen, waar ze eventueel een nog breder publiek bereiken. We raden u aan zeer voorzichtig te zijn wanneer u besluit uw persoonlijke gegevens of overige informatie op of via de property's openbaar te maken.

1.5 Overig gebruik en andersoortige openbaarmakingen

We gebruiken en verstrekken uw persoonlijke gegevens ook indien nodig of passend, vooral wanneer we aan een wettelijke verplichting moeten voldoen of als we hier een gerechtvaardigd belang bij hebben:

1.5.1

Om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving.

  • Dit kan wetten omvatten van buiten het land waar u woont.

1.5.2

Om te reageren op verzoeken van publiekrechtelijke en overheidsinstanties.

  • Dit kunnen autoriteiten zijn buiten het land waar u woont.

1.5.3

Om samen te werken met rechtshandhavingsinstanties zoals de politie.

  • Bijvoorbeeld wanneer we reageren op verzoeken en bevelen van wetshandhavers.

1.5.4 Om andere juridische redenen.

  • Om onze algemene voorwaarden af te dwingen
  • Om onze activiteiten of die van een van onze partners of artiesten te beschermen;
  • Om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendom, of die van onze partners, onze artiesten, u of anderen te beschermen; of
  • Om ons in staat te stellen beschikbare rechtsmiddelen te gebruiken of de schade die we kunnen lijden te beperken.

1.5.5

In verband met een verkoop of zakelijke transactie.

  • We hebben een gerechtvaardigd belang bij het openbaar maken of overdragen van uw persoonsgegevens aan een derde partij in het geval van een reorganisatie, fusie, verkoop, joint venture, toewijzing, overdracht of andere beschikking van (een deel van) ons bedrijf, onze activa of voorraad (inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedure). Dergelijke derden kunnen bijvoorbeeld een overnemende entiteit en haar adviseurs zijn.

1.6 Bewaartermijn

We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig of toegestaan gezien het doel of de doelen waarvoor ze zijn verkregen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

De criteria die we gebruiken om onze bewaartermijnen te bepalen, zijn onder meer:

  • De tijdsduur dat we een voortdurende relatie met u hebben en de property's aan u leveren (bijvoorbeeld zolang u een account bij ons heeft of de property's blijft gebruiken);
  • Indien er een wettelijke verplichting is waaraan wij zijn onderworpen (bepaalde wetten vereisen bijvoorbeeld dat wij uw transacties gedurende een bepaalde periode registreren voordat we ze kunnen verwijderen); of
  • Indien het bewaren ervan zinvol is gezien onze juridische positie (bijvoorbeeld in het geval van toepasselijke verjaringstermijnen, rechtszaken of onderzoeken door regelgevende instanties).

1.7 Gevoelige informatie

We vragen u, om ons geen gevoelige persoonlijke informatie te sturen en deze niet aan ons bekend te maken (bijv. burgerservicenummers, informatie met betrekking tot raciale of etnische afkomst, politieke opvattingen, religie of andere overtuigingen, gezondheid, criminele achtergrond of vakbondslidmaatschap) op of via de property's of anderszins.

2. OVERIGE INFORMATIE DIE WE EVENTUEEL VERZAMELEN

Wij en onze externe dienstverleners verzamelen eventueel ook overige informatie over u, zoals bijvoorbeeld:

  • Informatie over uw browser en apparatuur
  • Gebruiksgegevens van mobiele apps
  • Server-logbestanden
  • Informatie verzameld via cookies, pixeltags en andere technologieĆ«n. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over ons gebruik van cookies.
  • Geografische locatiegegevens
  • Demografische gegevens en andere door u verstrekte niet-persoonlijk identificeerbare informatie
  • Informatie over hoe u de property's gebruikt
  • Geaggregeerde informatie

2.1 Hoe we eventueel overige informatie verzamelen

Wij en onze externe dienstverleners kunnen op verschillende manieren overige informatie verzamelen, waaronder:

2.1.1

Via uw browser of uw apparaat:

Bepaalde informatie wordt door de meeste browsers verzameld, zoals uw Media Access Control (MAC) -adres, apparaattype (Windows of Macintosh), schermresolutie, versie van het besturingssysteem, type en versie van de internetbrowser en het type en de versie van een door u gebruikte property. Wij en onze dienstverleners kunnen ook een unieke apparaat-ID verzamelen die door ons of onze dienstverleners is toegewezen aan het apparaat van waaruit u toegang krijgt tot een property en andere transactiegegevens voor het apparaat dat wij en onze dienstverleners kunnen gebruiken om inhoud en advertenties via het apparaat te tonen.

2.1.2

Door uw gebruik van mobiele apps:

Wanneer u een mobiele app downloadt en gebruikt, kunnen wij en onze dienstverleners gebruiksgegevens van mobiele apps volgen en verzamelen, zoals de datum en tijd waarop de mobiele app op uw apparaat toegang heeft tot onze servers en welke informatie en bestanden zijn gedownload naar de mobiele app op basis van uw apparaatnummer.

2.1.3

Via server-logbestanden:

Een IP-adres (Internet Protocol) is een nummer dat automatisch door uw Internet Service Provider (ISP) wordt toegewezen aan het apparaat dat u gebruikt voor toegang tot een property, en wordt automatisch geĆÆdentificeerd en vastgelegd in onze server-logbestanden wanneer u de property bezoekt, samen met de tijd van het bezoek en de activiteit op de property. Wij en onze serviceproviders gebruiken IP-adressen voor doeleinden zoals het berekenen van het gebruiksniveau van de property's, het helpen diagnosticeren van serverproblemen, het beheren van de property 's en het bepalen van uw geschatte geografische locatie.

2.1.4

Door middel van cookies:

Wij en onze dienstverleners kunnen cookies, pixeltags, webbakens, Adobe Flash-technologie (inclusief Flash Local Stored Objects ("Flash LSO's")) en andere vergelijkbare technologieƫn gebruiken om u onder meer beter van dienst te zijn met meer op maat gemaakte informatie voor onze producten en diensten, en voor die van derden, om ervoor te zorgen dat u continu toegang heeft tot de property's en ze kunt gebruiken en om informatie te verzamelen en op te slaan over uw gebruik van de property's. Pixeltags en webbakens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in verband met een property om onder andere de acties van de gebruikers van deze property te volgen, het succes van marketingcampagnes te meten en statistieken op te stellen over het gebruik en de responspercentages van een dergelijke property.

  • Als u niet wilt dat er gegevens worden verzameld door middel van cookies, is er op de meeste apparaten een eenvoudige procedure beschikbaar, waarmee u toegang krijgt tot de property's zodat u het gebruik van cookies kunt weigeren. Ga voor meer informatie over cookies naar http://www.allaboutcookies.org/. Als u ervoor kiest om cookies te weigeren, zijn sommige of alle functies, functies en promoties die beschikbaar zijn via de properties mogelijk niet voor u beschikbaar.
  • Als uw apparaat Flash LSO's opslaat en u niet wilt dat er Flash LSO's op uw apparaat worden opgeslagen waarmee u toegang krijgt tot de property's, kunt u de instellingen van uw Flash-speler zo aanpassen dat de opslag van Flash LSO's geblokkeerd wordt -opslag te blokkeren met behulp van de tools in het Instellingenpaneel voor websiteopslag. U kunt Flash LSO's ook beheren door naar het Instellingenpaneel Algemene opslag te gaan en de instructies te volgen (bijvoorbeeld instructies die uitleggen hoe u bestaande Flash LSO's verwijdert (deze worden "informatie" genoemd op de Macromedia-site), hoe u voorkomt dat Flash LSO's op uw apparaat worden geplaatst zonder dat u daarom wordt gevraagd, en (voor Flash Player 8 en hoger) hoe u Flash LSO's die niet worden geleverd door de operator van de pagina waarop u zich op dat moment bevindt, kunt blokkeren). Houd er rekening mee dat het instellen van de Flash Player om de acceptatie van Flash LSO's te beperken of tegen te houden, de functionaliteit van sommige Flash-applicaties kan verminderen of belemmeren, waaronder mogelijk Flash-applicaties die worden gebruikt in verband met de property's of onze inhoud. We verwachten van onze dienstverleners en technologieleveranciers dat ze elke beslissing van u om Flash LSO's te beperken of tegen te houden, nakomen, maar we kunnen dit niet garanderen.
  • Het gebruik van deze technologieĆ«n stelt derden en hun leveranciers in staat om advertenties over onze producten en diensten en de producten en diensten van anderen weer te geven wanneer u de property's of andere toepassingen gebruikt of websites of webproperty's op het internet bezoekt via een van uw apparaten. Deze partijen kunnen zogenaamde 'pixeltags', 'webbakens', 'clear GIF's' of soortgelijke technologieĆ«n plaatsen op het apparaat waarmee u de property's en andere applicaties of websites op het internet bezoekt, en ook cookies van derde partijen plaatsen of herkennen als u de property's of andere toepassingen, websites of webproperty's gebruikt. Ze kunnen deze technologieĆ«n ook gebruiken, samen met informatie die ze verzamelen over uw online gebruik, om u te herkennen op alle apparaten die u gebruikt, zoals een mobiel apparaat en een laptop. Deze derde partijen kunnen informatie over uw bezoeken, op de verschillende apparaten die u gebruikt, gebruiken voor de eigendommen en andere toepassingen, websites of webproperty's (met uitzondering van uw naam, adres en telefoonnummer), evenals informatie ontvangen van derden, om advertenties voor ons en anderen te plaatsen over goederen en diensten die voor u interessant kunnen zijn. Als u meer informatie wilt over deze praktijk, bezoek dan het Network Advertising Initiative op www.networkadvertising.org of de Digital Advertising Alliance op www.aboutads.info. U kunt die sites ook bezoeken om u af te melden voor deze reclamepraktijken in desktop- en mobiele browsers op het specifieke apparaat waarop u toegang krijgt tot dit privacybeleid.
  • Onze property's reageren niet op browsergebaseerde 'niet-volgen'-signalen.

2.1.5

Geografische locatiegegevens

Als u locatiegebaseerde producten of services gebruikt, stuurt u ons mogelijk locatiegegevens. Wanneer u een locatiegebaseerde service gebruikt, kunnen we informatie over uw precieze geografische locatie verzamelen en verwerken, zoals de GPS-signalen die door een mobiel apparaat worden verzonden. Wij en onze externe serviceproviders en partners kunnen de fysieke locatie van uw apparaat gebruiken om u gepersonaliseerde locatiegebaseerde services, inhoud en advertenties te bieden. In sommige gevallen is het u mogelijk toegestaan dergelijk gebruik van de locatie van uw apparaat toe te staan of te weigeren, maar als u ervoor kiest om dergelijk gebruik te weigeren, kunnen we u mogelijk niet voorzien van de toepasselijke persoonlijke services en inhoud.

2.1.6

Van u:

We kunnen demografische informatie, zoals uw postcode of geslacht, en andere informatie, zoals uw favoriete communicatiemiddel, verzamelen wanneer u deze informatie vrijwillig aan ons verstrekt. Deze informatie identificeert niet per se u persoonlijk of andere gebruikers van de property's, tenzij er meer gegevens aan worden toegevoegd waardoor identificatie zou kunnen plaatsvinden. In dergelijke gevallen wordt de informatie behandeld als persoonlijke gegevens.

2.1.7

Informatie over hoe u met de property's omgaat:

We kunnen informatie verzamelen over hoe u met de property's omgaat. Sommige property's kunnen bijvoorbeeld analytische hulpmiddelen gebruiken om ons te helpen u beter van dienst te zijn door middel van verbeterde producten, diensten en herzieningen van de property's. Deze verzamelde informatie kan ons laten weten welke services en functies u binnen een property het meest gebruikt, en verder gegevens bevatten over apparaattype en hardwarefuncties, land en downloadtaal, enz.

2.1.8

Door informatie samen te voegen:

Wij voegen persoonlijke informatie eventueel zodanig samen, dat het eindproduct u of een andere gebruiker van de eigendommen niet persoonlijk identificeert, bijvoorbeeld door persoonlijke informatie te gebruiken om het percentage van onze gebruikers te berekenen die van een bepaalde artiest houden.

2.1.9

Sociale plug-ins

Onze plug-ins zijn niet onbeperkt in onze website geĆÆntegreerd, maar alleen door middel van een HTML-link (de zogenaamde "shariff-plug-in"). Dit type integratie zorgt ervoor dat bij het gebruik van onze website geen verbinding met de dienst van de sociale netwerkprovider tot stand komt. Als u op een knop van een sociaal netwerk klikt, wordt er een nieuw venster geopend met toegang tot de pagina van de serviceprovider. Met betrekking tot het doel en de reikwijdte van gegevensverzameling en de verdere verwerking en het gebruik van de gegevens door sociale netwerkproviders op hun respectievelijke websites, en betreffende uw hieraan gerelateerde rechten en de instellingsopties om uw privacy te beschermen, verwijzen wij u naar het privacybeleid van de diverse providers.

2.2 Hoe we eventueel overige informatie gebruiken en vrijgeven

Houd er rekening mee dat we overige informatie voor elk doel kunnen gebruiken en openbaar maken, behalve wanneer er andere verplichtingen gelden volgens de toepasselijke wetgeving. Als we volgens de toepasselijke wetgeving overige informatie als persoonsgegevens moeten behandelen, kunnen we deze gebruiken zoals beschreven in het gedeelte "Hoe we eventueel overige informatie verzamelen" hierboven, en voor alle doeleinden waarvoor we persoonlijke gegevens gebruiken en vrijgeven. In sommige gevallen kunnen we overige informatie combineren met persoonlijke gegevens (zoals het combineren van uw naam met uw geografische locatie). Als we overige informatie combineren met persoonlijke gegevens, wordt de gecombineerde informatie, zolang deze gecombineerd is, door ons behandeld alsof het om persoonlijke gegevens gaat.

3. BEVEILIGING

We zullen redelijke fysieke, technische en administratieve maatregelen nemen om persoonlijke gegevens die bij ons beheerd worden te beschermen. Als u reden heeft om aan te nemen dat uw interactie met ons niet langer veilig is, laat het ons dan onmiddellijk weten op de manier, aangegeven in het onderstaande gedeelte "Contact met ons opnemen".

4. UW RECHTEN

4.1 Uw keuzes met betrekking tot ons gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke informatie

We geven u veel keuzes met betrekking tot ons gebruik en de openbaarmaking van persoonlijke informatie over u voor marketingdoeleinden.

U kunt zich op de hieronder aangegeven wijze afmelden voor de volgende zaken:

4.1.1

De ontvangst van marketing-gerelateerde e-mails van ons en onze partners:

4.1.2

Als u in de toekomst geen marketing-gerelateerde e-mails van ons en onze gelieerde ondernemingen wilt ontvangen, kunt u zich afmelden voor het ontvangen van dergelijke e-mails door gebruik te maken van het uitschrijfmechanisme in de e-mail of door ons een e-mail te sturen op gegevensbescherming@large.nl. De ontvangst van marketing-gerelateerde sms-berichten van ons en onze partners:

Als u in de toekomst geen marketing-gerelateerde sms-berichten van ons en onze gelieerde ondernemingen wilt ontvangen, kunt u ervoor kiezen om dergelijke berichten niet te ontvangen door "STOP" terug te sms'en of door een bericht te sturen naar ons e-mailadres gegevensbescherming@large.nl.

4.1.3

Het delen van uw persoonlijke gegevens met artiesten of niet-gelieerde derde partijen voor hun marketingdoeleinden:

Als u liever hebt dat we uw persoonlijke gegevens niet voor toekomstige doeleinden delen met artiesten of niet-gelieerde derden voor hun marketingdoeleinden, kunt u zich afmelden voor dergelijk delen door een bericht te sturen naar ons e-mailadres gegevensbescherming@large.nl.

Geef in uw e-mail duidelijk aan waarvoor u zich afmeldt. We voldoen zo snel als redelijkerwijs mogelijk is aan uw verzoek(-en) en in ieder geval binnen de wettelijk vereiste termijn. Houd er rekening mee dat als u zich afmeldt voor de ontvangst van marketing-gerelateerde berichten van ons, we u mogelijk nog wel administratieve berichten toesturen.

4.2 Hoe u uw persoonlijke informatie kunt openen, wijzigen of verwijderen

Als u persoonlijke informatie die u eerder aan ons heeft verstrekt wilt openen, bekijken, corrigeren, bijwerken, achterhouden, beperken of verwijderen, als u bezwaar wilt maken tegen ons gebruik van uw persoonlijke informatie, of als u om een elektronische kopie van uw persoonlijke gegevens verzoekt om deze naar een ander bedrijf te kunnen verzenden (voor zover u dit recht op gegevensoverdraagbaarheid door de toepasselijke wetgeving wordt verleend), kunt u contact met ons opnemen via: gegevensbescherming@large.nl. We reageren overeenkomstig de toepasselijke wetgeving op uw verzoek.

U kunt ook een klacht indienen bij de bevoegde regelgevende instantie voor gegevensbescherming voor Nederland kunt u terecht op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/ en op https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/ voor Belgiƫ.

Maak in uw verzoek duidelijk welke persoonlijke informatie u wilt wijzigen, of u wilt dat uw persoonlijke informatie uit onze database wordt geschrapt of welke beperkingen u anderszins wilt stellen aan ons gebruik van uw persoonlijke informatie. Voor uw eigen bescherming mogen we alleen verzoeken uitvoeren die betrekking hebben op de persoonlijke informatie die gekoppeld is aan het specifieke e-mailadres dat u gebruikt om ons uw verzoek te sturen, verder moeten we uw identiteit mogelijk verifiƫren voordat we uw verzoek uitvoeren. We zullen proberen zo snel als redelijkerwijs mogelijk is aan uw verzoek te voldoen.

Houd er rekening mee dat we bepaalde gegevens mogelijk moeten bewaren voor archiveringsdoeleinden en/of om transacties te voltooien die u bent begonnen voordat u om een wijziging of verwijdering vroeg (bijvoorbeeld wanneer u een aankoop doet of deelneemt aan een promotie, kunt u de verstrekte persoonlijke informatie mogelijk niet wijzigen of verwijderen tot nadat de aankoop of promotie is afgehandeld).

Wanneer het verzamelen en het gebruik van persoonlijke informatie gebeurt op basis van uw toestemming, kunt u deze toestemming op elk moment intrekken door ons een e-mail te sturen naar gegevensbescherming@large.nl. Een dergelijke annulering heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die plaatsvond voordat u uw toestemming introk.

5. GRENSOVERSCHRIJDENDE OVERDRACHT

Aangezien de property's worden beheerd en bediend vanuit Nederland is dit privacybeleid en het feit dat wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en vrijgeven, onderworpen aan de wetgeving in Nederland. Uw persoonlijke informatie kan worden opgeslagen en verwerkt in elk land waar we faciliteiten hebben of waarin we dienstverleners inschakelen. Door middel van uw gebruik van de property's geeft u te kennen, te begrijpen dat uw informatie wordt overgedragen naar landen buiten uw land van verblijf, inclusief landen buiten de Europese Economische Ruimte, de EER, waar mogelijk regels voor gegevensbescherming gelden die verschillen van die in uw land.

Als u zich in de EER bevindt: Van sommige niet-EER-landen wordt door de Europese Commissie erkend dat ze een adequaat niveau van gegevensbescherming volgens EER-normen bieden (de volledige lijst van deze landen is hier beschikbaar: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_de. Voor overdrachten vanuit de EER naar landen waar de geboden bescherming door de Europese Commissie niet toereikend worden geacht, hebben we passende maatregelen getroffen, zoals toepassing van standaardcontractbepalingen die door de Europese Commissie zijn aangenomen met betrekking tot persoonlijke informatie. U kunt een kopie van deze maatregelen toegestuurd krijgen door contact op te nemen met gegevensbescherming@large.nl.

6. HERZIENINGEN VAN DIT PRIVACYBELEID

We kunnen dit privacybeleid op elk gewenst moment wijzigen. Bekijk de legenda "LAATST BIJGEWERKT" bovenaan deze pagina om te zien wanneer dit privacybeleid voor het laatst is herzien. Alle wijzigingen in dit privacybeleid worden van kracht zodra we het herziene privacybeleid beschikbaar maken op of via een property.

7. CONTACT MET ONS OPNEMEN

E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH is het bedrijf dat in het kader van dit privacybeleid verantwoordelijk is voor het verzamelen, het gebruik en de vrijgave of het openbaar maken van uw persoonlijke informatie.

Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid of onze gegevensverwerkingspraktijken, neem dan contact met ons op door middel van een e-mail aan gegevensbescherming@large.nl. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Large Popmerchandising BV
Schenkkade 50 K
2595 AR Den Haag

Functionaris gegevensbescherming:
AndrƩ Bosse
Schenkkade 50 K
2595 AR Den Haag
NEDERLAND
Telefoonnummer: 010-305 81 00
E-mailadres: gegevensbescherming@large.nl

De functionaris voor gegevensbescherming is een door DEKRA gecertificeerde ā€žgegevensbeschermingsspecialist". Om als "gegevensbeschermingsspecialist" te worden gecertificeerd, moet de functionaris voor gegevensbescherming zijn of haar inhoudelijke kennis aantonen in een schriftelijk examen. DEKRA-certificering is beperkt tot een bepaalde tijdsperiode en kan worden verlengd door op gezette tijden vervolgtests af te leggen of door een bewijs van inschrijving voor permanente educatie-evenementen te overleggen. De certificering wordt afgegeven door DEKRA Certification GmbH, Handwerkstr. 15, 70565 Stuttgart, DUITSLAND. De vereiste inhoudelijke kennis wordt aangegeven op http://www.dekra-personenzertifizierung.de/fachkraft-datenschutz en omvat onder meer het volgende:

  • Bepalingen en implementatie van de European General Data Protection Regulation (EU GDPR, Europese Algemene verordening gegevensbescherming, AVG)
  • Bepalingen en implementatie van de herziene Federal Data Protection Act (BDSG, nieuw, deutsches Bundesdatenschutzgesetz, Duitse federale wet gegevensbescherming)
  • Gegevensbeveiliging en IT-beveiliging: technische en organisatorische maatregelen
  • Risicomanagement
  • Beheer van gegevensbescherming - organisatie van gegevensbescherming binnen het bedrijf
  • Beginselen van de verwerking van persoonsgegevens
  • Functionaris voor gegevensbescherming (intern/extern)
  • Rechten van betrokkenen
  • Kennisgevingsverplichtingen
  • en meer (zie link).

Aan deze vereisten wordt voldaan door onze functionaris voor gegevensbescherming. Volgens het DEKRA-zegel is de certificering momenteel geldig tot januari 2023.

Houd er rekening mee dat e-mailcommunicatie niet altijd veilig is, dus neem geen creditcardgegevens of andere gevoelige informatie op in uw e-mailberichten aan ons.