Details

https://www.large.nl/p/waves-of-annihilation/332322St.html
Artikelnr. 332322St
€ 17,99 € 14,99
Je bespaart 16% / € 3,00 Prijzen incl. BTW
exclusief verpakkings- en verzendkosten

Variations

Add to cart options

Product Actions

Wordt meteen verzonden

Bezorging pakket circa 26 juli 2018 - 27 juli 2018

Slechts 1 stuks in voorraad

Product Actions

Artikelnr. 332322
Muziekgenre Heavy Metal
Exclusief Nee
Mediaformaat 1-3 CD
Artikelonderwerp Bands
Band After All
Producttype CD
Releasedatum 10-06-16
Wordt geleverd in digipak in gelimiteerde oplage.

"After All" is al meer dan 20 jaar het vlaggeschip van de Belgische metalscene. "Waves Of Annihilation" gaat daar met plankgas mee door en bevat alle kenmerken die AFTER ALL zo'n onvergetelijk thrash-icoon hebben gemaakt. Extreem gepassioneerde energie is gecombineerd met uitstekend en uitgebreid geschreven nummers. De gitaristen Dies Van Damme en Christophe Depree leveren unieke riffmassamoorden en snaarduellen. Thrash-fans zullen dit absoluut geweldig vinden. Zanger Sammy Peleman laat zijn ongelooflijke talent zien en zijn waanzinnige stem horen. De helder gezongen refreins in het bijzonder zullen de luisteraars kippenvel geven. Het aankomende ambum zal alle thrash metal-verlangens vervullen.

Geef ons je mening over 'Waves of annihilation'.

1 tot 1 van 1
Sorteren op Datum Behulpzaam
Je profielfoto

Erwin B.

3 Recensies

Gepost op: 9 augustus 2016

Powermetalthrash van de bovenste plank

Met een producer als Dan Swäno weet je zeker dat het goed komt met de productie. Maar hoe goed een productie ook is, als de band zuigt dan komt het niet over. After All zuigt echter niet. In de verste verte niet! Het is powermetalthrash van de bovenste plank, perfect gespeeld door onze zuiderburen.

Persoonlijk volg ik After All al een hele tijd, maar met het aantrekken van zanger Sammy Peleman heeft After All een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Geweldige (hoge) en zuivere zang, zoals we die kennen uit de jaren 80 en begin 90, gevoed door strakke thrashriffs door Christophe Depree en Dries van Damme. De dynamiek wordt benadrukt door door rollende double bass en mooi basloopjes.

We hoeven het niet in Amerika te zoeken. De schatten liggen hier al voor het opgrijpen. Kopen die hap en thuis aan het moshen!!

Heeft deze recensie je geholpen?