Prijsvragen bij Large

Win 1 van de 3 exclusieve Neal Preston fine art prints!

Einddatum: 30.04.2021


Wil je een icoon uit de muziekgeschiedenis mee naar huis nemen? Doe dan mee met deze prijsvraag!

Neal Preston is een legendarische fotograaf, die de who's-who van de rockgeschiedenis de afgelopen 50 jaar op tournee heeft begeleid. Zijn foto's zijn te vinden op de covers en pagina's van talloze invloedrijke tijdschriften, kranten en boeken, en zijn ook gebruikt in TV shows, films, Broadway producties en vinyl, cd en dvd boekjes.

Samen met onze vrienden van de Lightpower Collection hebben we een selectie van Neal Preston special editions samengesteld voor onze Backstage Club klanten. Bijna alle afbeeldingen zijn echte collector's items, met een oplage van slechts 20 stuks en brengen de saamhorigheid van rockmuziek en de magie van live performance naar je woonkamer.

 

Doe mee met onze prijsvraag en kies een afbeelding ter waarde van € 950 uit deze speciale collectie. Uiteraard zijn deze prints origineel, limited-edition en gesigneerd door Neal Preston zelf, inclusief een persoonlijk bericht als je dat wil.
Of het nu Jimmy Page, Slash, David Bowie, Judas Priest, Led Zeppelin of Metallica is - jij bepaalt!

 

Nog geen Backstage Club-lid? Daar kun je hier verandering in brengen.

Bovendien hebben we voor Backstage Club-leden 10% korting op alle prints uit de speciale collectie van Neal Preston. Met elke aankoop steun je live muziek via organisaties als Crew Nation, Behind the Scenes en Backup.

We zijn nu al een beetje jaloers op de winnaar en hun keuze. Maar we wensen je veel succes!

Jouw Backstage Club crew

*Om je op de hoogte te stellen van het resultaat van de prijsvraag, sturen wij alle deelnemers een e-mail naar het opgegeven emailadres.


De winnaars

  • Julia D., Erlangen (DE)
  • Kim S., Tuusula (FI)
  • Aize K., LEEUWARDEN (NL)

Aanbevolen voor jou