Spannende strijd in Dutch Exposure Poll

Het Dutch Exposure Project is een band-battle voor relatief onbekende, maar getalenteerde progressive-rock bands die nog geen platencontract hebben. Op 1 augustus waren er 32 bands aangemeld, waarvan er 8 werden geselecteerd voor de 2e ronde.

Deze 8 bands is gevraagd een nieuw nummer te schrijven en op te nemen voor de dubbel LP / CD 'Dutch Exposure 2012'. Deze uitgave is vanaf 15 december verkrijgbaar bij Large en ook te beluisteren op Progstreaming. Bekijk hieronder de presentaties van de bands.

Tot 15 februari kan het publiek stemmen en daarmee bepalen welke 3 (of 4) bands in de finale van Dutch Exposure 2012 staan. Deze finale zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart, op een nader bekend te maken locatie. De uiteindelijke winnaar krijgt een platencontract bij FREIA Music. Op 12 januari waren er ruim 500 stemmen uitgebracht. Stemmen kan nog tot 15 februari op deze pagina.

De tussenstand per 12 januari: Profuna Ocean (251) Trip Trigger & Sylvium (beiden 245) Incidense (235) Armed Cloud (219) Summer Breeze Project (212) Thirteen (199) Gallico (190)

Het Dutch Exposure Project is een initiatief van FREIA Music, een zelfstandig label dat is gespecialiseerd in de uitgave van progressieve rock en gerelateerde stijlen. In de selectie, organisatie en promotie wordt FREIA bijgestaan door Progwereld, iOPages en Progmotion.

Categorieën: ingezonden Large Popmerchandising

Tags: dutch exposure freia music Large summer breeze project | permalink

Artikel delen: