FAQ Backstage Club

De Backstage Club is de exclusieve klantenclub van Large. Voor slechts € 9,95 per jaar kun je genieten van veel voordelen zoals een jaar lang gratis verzending, exclusieve kortingen, gratis goodies bij elke bestelling vanaf € 70 en nog veel meer! Meer info vind je hier.
Je lidmaatschap is een jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.
Ja! Je kunt er dus ook meteen artikelen bij bestellen, ook zonder verzendkosten!
Als lid van de Backstage Club heb je toegang tot onze Backstage Club area's op verschillende evenementen. Daar heb je de kans om te genieten van gratis drankjes en andere lekkernijen, deel te nemen aan competities, een souvenirfoto te nemen of gewoon te ontspannen in een comfortabele omgeving. De Backstage Club area is dé ontmoetingsplek voor alle leden. Meer info vind je hier.
Die betaal je telkens aan de start van een nieuw jaar lidmaatschap.
Zodra je de Backstage Club in het winkelmandje legt, kun je genieten van alle voordelen. Je krijgt ook een orderbevestiging van ons zodra we de bestelling hebben ontvangen. Je vindt dan jouw lidmaatschapsnummer in je klantaccount.
We vinden het jammer dat je geen lid meer wil zijn van de Backstage Club. Je kunt je lidmaatschap ten allen tijde opzeggen in je klantaccount.