FAQ Betalen

iDeal - verzendkosten: € 3,95
iDEAL is de gemakkelijkste en snelste betaalwijze. Als alles op voorraad is, kunnen we je bestelling direct versturen. Je rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Als je al gebruik maakt van internetbankieren, kun je direct gebruikmaken van iDEAL.

 

PayPal - verzendkosten: € 3,95
Betaal snel met je betalingsgegevens die zijn opgeslagen bij PayPal. Je kunt een gratis account openen bij PayPal.

 

Creditcard (Visa, MasterCard) - verzendkosten: € 3,95
Eenvoudig en veilig betalen via internet.

 

Achteraf betalen - verzendkosten: € 3,95
Je ontvangt eerst je bestelling en betaalt later. Onze vordering op jou is door ons verpand aan Klarna, Amsterdam. Je zult van hen een factuur ontvangen waarna binnen 14 dagen rechtsgeldige betaling kan plaatsvinden.

 

Online overschrijving - verzendkosten: € 3,95.
In samenwerking met de dienstverlener Klarna je eenvoudig jouw bestellingen betalen via directe overboeking. Je kunt al je aankopen op elk moment bekijken en beheren in de Klarna-app.

 

Automatische incasso - verzendkosten: € 3,95.
In samenwerking met de dienstverlener Klarna kun je jouw bestellingen eenvoudig direct per automatische incasso betalen. Je kunt al je aankopen op elk moment bekijken en beheren in de Klarna-app.

Het spijt ons dat achteraf betalen niet mogelijk is voor je bestelling. De betaling wordt verwerkt door Klarna Bank AB. Klarna heeft daarom het recht om te beslissen of de betaalmethode kan worden aangeboden. Een onderzoek en de beslissing of een aankoop op rekening mogelijk is, vindt automatisch plaats. Meer informatie en de volledige aankoopvoorwaarden van Klarna vind je hier.
In samenwerking met de dienstverlener Klarna bieden wij je die mogelijkheid om op rekening te bestellen. Bij aankoop op rekening versturen wij altijd eerst de artikelen. Na ontvangst heb je een betalingstermijn van 14 dagen. Je ontvangt de factuur per e-mail nadat wij je bestelling hebben verzonden. Levering op een ander adres is hierbij niet mogelijk. We waarderen je begrip.
Controleer of het overgemaakte bedrag en het aangegeven doel overeenkomen met de gegevens op de factuur. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met de Klarna-klantenservice via 020 – 80 82 852 of via e-mail.
Na het verwerken van de retourzending wordt de retour naar Klarna gestuurd. Houd er rekening mee dat de betalingstermijn 14 dagen na ontvangst van de goederen is. Dit geldt ongeacht onze vrijwillig verlengde retourtermijn.
Het is niet mogelijk om de betaalmethode te veranderen nadat de bestelling is geplaatst. De bestellingen gaan direct in het verwerkingsproces daardoor is er geen wijziging meer mogelijk.
Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van de bank, 1 tot 2 werkdagen kan duren voordat de betaling ons bereikt. We zullen je per e-mail informeren zodra de betaling is ontvangen. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden.
Je factuur is te vinden in je pakketje. Daarnaast ontvang je de factuur ook per e-mail. Houd er rekening mee dat als je achteraf betaald je factuur door Klarna via e-mail wordt opgestuurd.
Ja! Bestellen bij Large is veilig en vertrouwd. Large is in Nederland en België al ruim 30 jaar de grootste webwinkel voor merchandise! Heb jij al eens besteld bij Large? Deel jouw ervaring dan met anderen door een beoordeling op Trustpilot! Wij zijn gecertificeerd door Thuiswinkel.org en BeCommerce en dragen hun keurmerken die staan voor kwaliteit en veilig en betrouwbaar online kopen. Wij werken constant aan het vergroten van het bestelgemak en doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Heb je vragen over de levertijd? Onze klantenservice zit voor je klaar en beantwoordt zo snel mogelijk al je vragen.
Inderdaad, alle prijzen vermeld in onze catalogus en in onze webshop zijn inclusief 21% btw, maar exclusief verzendkosten.
Het is helaas niet mogelijk om per acceptgiro te betalen. We bieden verschillende andere betaalwijzen aan zoals iDEAL, vooruitbetaling, PayPal, creditcard en achteraf betalen.

Het SSL-protocol (Secure Socket Layer) is de standaard voor het beveiligen van websites en transacties op het internet. Door middel van certificaten wordt de verstuurde data beveiligd en is de identiteit van de eigenaar van het certificaat gegarandeerd. Large maakt gebruik van deze beveiligde verbinding (SSL*). Hierdoor ben je er zeker van dat je NAW-gegevens en betaalgegevens veilig worden versleuteld en verzonden en niet door kwaadwillenden kunnen worden onderschept, zolang je met onze server verbonden bent.

 

* Coding protocol used: SSL 3.0
Public Key: RSA 1024 Bit
User data encryption: RC4 128 Bit; Triple-DES 112/168 Bit

 

 

De volgende informatie wordt versleuteld:
•    Persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon enz.)
•    Inloggegevens (e-mailadres & wachtwoord)
•    Betalingsgegevens
•    Creditcard- en bankrekeninggegevens

Bij voorkeur het ordernummer (bijvoorbeeld: A123456789), als je dit niet weet is je klantnummer of referentienummer ook goed.