Vrienden van Baroeg

De stichting poppodium Baroeg, voorheen de stichting Open Jongeren Centrum Baroeg, speelt al ruim 34 jaar een belangrijke rol in de culturele sector van Rotterdam. Vanaf 1993 is Baroeg actief met het versterken en verbreden van haar podium-functie en in januari 2009 is de organisatie formeel omgezet naar de ‘stichting Poppodium Baroeg’. De programmering van het podium richt zich voornamelijk op harde alternatieve muziek, met stijlen als rock, metal, hardcore, punk, psychobilly, electro en industrial. Baroeg organiseert ook een jaarlijks terugkerend festival: Baroeg Open Air. visitekaartjeweb

Sinds kort heeft Baroeg ook een nieuw initiatief, genaamd "Vrienden Van Baroeg". VVB is een initiatief van en voor stichting Poppodium Baroeg. De Vrienden van Baroeg dragen dit unieke poppodium een warm hart toe. Zij zijn trots op de muziek, de sfeer en de mensen in Baroeg.

Via de Vrienden Van Baroeg laat je samen met een aantal ambassadeurs aan de buitenwereld zien dat Baroeg en de alternatieve muziekscene belangrijk zijn. Met een grote club mensen die Baroeg ondersteunt staat Baroeg sterk. Vrienden kunnen ook meedenken over de toekomst van Baroeg. Op de vriendenborrel bijvoorbeeld zijn ook staf- en bestuursleden van Baroeg aanwezig. Vrienden van Baroeg ontmoeten elkaar ook op de besloten Facebookpagina van de VVB. Daar vind je ook vooraankondigingen of ‘inside info’ over Baroeg.

Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen.

Categorieën: nieuws Large Popmerchandising

Tags: baroeg rotterdam vrienden van baroeg vvb | permalink

Artikel delen: